• Dimex

  Dimex

  Dimex on kasvava suomalainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa toimivia, turvallisia ja kestäviä työvaatteita. Dimex tekee vaatesuunnittelun ja tuotekehityksen Suomessa, näin ollen työvaatteet sopivat vaativiin työolosuhteisiin.

   

   

   

   

   

  Halvat Dimex työvaatteet jälleenmyyjältä

  Dimes tekee työvaatteita vaativiin olosuhteisiin

  DIMEX PERHEYRITYS TEKEE TYÖVAATTEITA JOTKA SOPIVAT VAATIVIIN TÖIHIN.

  Dimex on työskennellyt työvaateteollisuudessa yli 30 vuotta. Yhtiö toimittaa vuosittain noin 340 000 vaatetta työpaikkoihin rakennustyömailta raivaukseen ja laivaliikenteeseen, tehdashalleista metsiin ja satamiin. Vuonna 2016 liikevaihto oli 13,2 miljoonaa euroa. Työ perustuu jatkuvaan yhteistyöhön niiden kanssa, jotka käyttävät työvaatteita. Dimex on kiinnostunut työvaatteihin liittyvästä palautteesta. Mielipide voi auttaa Dimexiä kehittämään parempia työvaatteita. Dimex tavoittelemme lisäkasvua. Perhe-yritys on kasvattanut markkinaosuuttaan Suomen markkinoilla.

  Dimex-työvaatteita viedään myös yhä enemmässä määrin ulkomaille. Dimex tekee työvaatteita vaativaan työhön 30 vuoden kokemuksella. Kehitystyön ydin on yhteistyö niiden kanssa, jotka käyttävät yhtiön vaatteita, toisin sanoen eri teollisuudenalojen ammattilaisia. Siksi työvaatteiden tiedetään toimivan ja kestävän. Vuoden 2016 kokoelma sisältää useita uutuuksia, ja niitä on enemmän tänä vuonna, koska kehitystyö ei määräydy kalenterin mukaan vaan asiakkaiden tarpeita huomioon ottaen.dimex turvavaatteet dimex talvitakki dimex työhousut dimex housut dimex huppari dimex kokoulukko dimex työvatteet dimex asennushouusut dimexasenne dimex+ dimex ale

  MUOTOILTU TYÖHÖN, ARVIOITU TYÖSSÄ

  Kuka on paras työvaatteiden asiantuntija? Tietenkin käyttäjä itse. Siksi Dimex suunnittelee työvaatteet sekä naisten että miesten kanssa. Testaus tapahtuu todellisilla työpaikoilla.Näin yhtiö saa suoraa palautetta testeistä. Siksi se tietää heti, jos kaulus suojaa hyvin, tasku on juuri siellä, missä sitä tarvitaan ja jos vaate näyttää käytettäessä hyvältä. Tästä syystä tuotekehityksemme etenee koko ajan ja Dimexin vaatteita käyttävät saavat toimivat, turvalliset ja tyylikkäät dixex-työvaatteet.

  SUOMESSA MUOTOILTU Dimex Huomiovaatteet

  Kaikki työvaatteet on suunniteltu Suomessa Leppäviralla. Suurin osa työvaatteista valmistetaan Virossa ja osa työstä tehdään Suomessa. Kun tuotteidemme suunnittelu ja valmistus tapahtuu lähellä, voi varmistua siitä, että kaikki tapahtuu Dimexin vaatimusten ja laatustandardien mukaisesti. Tästä syystä perheyritys voi vastata nopeasti asiakkaiden toiveisiin. Työvaatteet tulee valmistaa kestävästä materiaalista. Siksi Dimex on valinnut alan parhaat materiaalitoimittajat yhteistyökumppaneiksi, toimijoita jotka ovat työvaatteiden materiaalien asiantuntijoita. Dimex jälleenmyyjä Dimex housut Dimex takki Dimex pato dimex huomiovaatteet Dimex jälleenmyyjä Dimex Työvaatteet Dimex

  Dimex jälleenmyyjä Dimex työvaatteet Dimex workwear

  On tärkeää että yhtiön kumppanit jakavat Dimexin arvoja, ja myös vastuuta. Dimex-työvaatteiden materiaaleja toimittavat Carrington, Foxa, Klopman ja Wernerfelt. Vetoketjussa käytetään tuotteita maailman johtavalta vetoketjuvalmistajalta YKK:lta. Heijastava materiaali toimitetaan tunnetulta 3M-konsernilta, joka tuottaa myös kevyen, lämpimän ja kestävän Thinsulate-vuoren. Tästä löytyy lisätietoa työvaatteiden materiaaleista ja hoidoista.

  • Dimex jälleenmyyjä
  • Dimex housut
  • Dimex takki
  • Dimex naiset
  • dimex huomiovaatteet
  • Dimex kirvesmies
  • Dimex työvaatteet
  • Dimex workwear
  dimex buy online dimex Workwear

Dimex

Tuotteet 1-25 / 59

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3