Tietoa meistä

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita työvaatteita, jotka ovat huolella muotoiltu tarkoituksenmukaisiksi ja hyvin istuviksi sekä valikoimastamme lisäksi työkenkiä, työhanskoja ja suojavarusteita. Joskus työvaatteet sopivat niin töihin kuin arkeen. Haluamme tarjota asiakkaillemme myös tuotteita, joita työn ohella voidaan käyttää esimerkiksi ulkoillessa, urheillessa, tai vaikka sateisinä päivinä puutarhanhoidossa. 

Asiakkaana pääset tutustumaan sivustolta löytyvään laajaan tuotevalikoimaan. Verkkosivustollamme voit helposti etsiä työvaatteita erilaisin perustein, lisätä niitä toivelistallesi josta löydät ne myöhemmin, vertailla kiinnostavia tuotteita sekä lisätä tuotteita omaan suosikkilistaasi josta saman tuotteen löytäminen ja tilaaminen tapahtuu sinulta tai yrityksesi edustajalta kätevästi.

Laajennamme ja päivitämme säännöllisesti tuotevalikoimaamme. Vaikka meillä on jo monen tuottajan työvaatteita, pyrimme jatkuvasti kasvattamaan tuotevalikoimaamme yhteistyössä korkealaatuisten tuotteiden valmistajien kanssa. Meille on tärkeää että asiakkaamme vaivatta voivat hankkia tarvitsemansa - sivustomme tuotteiden päätarkoitus on edesauttaa ammattilaisten työn sujuvuutta.  Arvioidessamme valmistajien vaatemerkkejä keskitymme pääasiassa vaatteiden laatuun, istuvuuteen, käytettyihin materiaaleihin, turvallisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen.

Jollet löydä Työvaatetorilta etsimääsi, olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin jotta voimme yhdessä löytää sinulle sopivan ratkaisun. Voit myös ottaa meihin yhteyttä mikäli sinun tarvitsee painattaa tekstiä työvaatteisiin tai jos sinulla on muita erityistilauksia, pieniä tai suuria.

Kuluta kestävästi !

Terveisin, 

Työvaatetori.fi