Toimitusehdot

Jotta Tyovaatetori.fi voisi tarjota asiakkaillemme hyvää palvelua, toimimme seuraavien toimitusehtojen mukaisesti.

Toimitusehdot

Tavarat lähetetään pääsääntöisesti 1-12 työpäivän kuluessa tilauksen tekemisestä.

Varastot ja jäännöserät

Kaikki tuotteet löytyvät pääsääntöisesti meidän tai toimittajiemme varastosta. Jos tuotetta ei tilauksen yhteydessä löydy varastosta ilmoitamme asiakkaalle tuotteen uudesta toimitusajasta. On tärkeää, että saat tuotteet pian ja teemme voitavamme järjestääksemme sinulle tuotteet nopeasti. Tämä voi joskus kestää hiukan odotettua kauemmin, esimerkiksi jos joudumme itse odottamaan toimitusta toimittajaltamme. Jos tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla tuottajaltamme ilmoitamme sinulle arvioidusta toimitusajasta ja voit joko hyväksyä myöhemmän toimitusajankohdan tai peruuttaa tilauksen. Jos toimitusaika eri tuotteiden lähetysten välillä eroaa huomattavasti, jaamme toimituksen useampaan lähetyserään.

Toimitustapa

Lähetämme tuotteita Suomeen ja ulkomaille. Toimitukset tehdään pääsääntöisesti postitse, Schenkerillä tai DHL:llä lähimpään noutopisteeseen tai yritysasiakkaille suoraan yrityksen ovelle.

Tuotteen palautus ja vaihto

Tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen, jotta voimme hyvittää tuotteen hinnan. Ota yhteyttä meihin ennen palautuksen tekemistä jotta tiedät että palautus tullaan hyväksymään. Saadaksesi tarkat palautusohjeet ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@tyovaatetori.fi. Tilauksen palautus tapahtuu aina omalla kustannuksellasi, paitsi jos tuote on viallinen tai olet saanut väärän tuotteen. Sinulla on asiakkaana vastuu tuotteista palautuskuljetuksen aikana. Palautus on lähetettävä kirjattuna lähetyksenä jotta se voidaan tarvittaessa paikallistaa. Palauta myös rahtikirja jotta voimme virheittä tunnistaa palautuksesi.  Tästä syystä kehoitamme käyttämään jäljitettävää palautusvaihtoehtoa. Säästä kuittisi ja lähetysnumerosi siihen asti kunnes olemme saaneet palautuksesi.

Vaihto- ja palautusosoite:

Workwear North AB
Stationsvägen 27A
SE-141 40 Huddinge
Sverige

Tuotteet on palautettava käyttämättöminä. Palautettavat tavarat on pakattava alkuperäisiin pusseihin tai laatikkoon. Alkuperäisen pakkauksen tulee olla ehjä. Jos palautettu tuote on likainen tai siitä puuttuu alkuperäispakkaus veloitamme asiakkaalta 30% normaalihinnasta. 

Toimitusvelvollisuus

Lähetämme tuotteet 30:n päivän sisällä tuotteen tilauksen tekemisestä, mutta voimme asiakkaan kanssa tarpeen vaatiessa sopia myös muusta toimitusajasta. Mikäli tuotetta ei voida lähettää tämän ajanjakson sisällä voi asiakas halutessaan perua tilauksensa.

Yksilöidyt tuotteet

Tuotteita joita on yksilöity painamalla, värjäämällä tai kirjomalla ei voida palauttaa, eivätkä ne kuulu kuluttajansuojalain piiriin jollei niissä ole ilimiselvää vikaa.