• Segers

  Segers

  Segers valmistaa vaatteita keittiöön, terveydenhoitoalalle sekä huoltotoimiin. Segers on perustettu Ruotsissa vuonna 1943, ja on tästä lähtien valmistanut kestäviä ja pitkäikäisiä tuotteita.

   

   

   

   

   

  Halvat Segers jälleenmyyjältä

  Segers suunnittelee ja Segers Vaatteet ammattivaatteita, jotka edistävät ihmisen halu tehdä hyvää työtä ja tuntea ammatillista ylpeyttä Vaikka suurin osa hoidon työvaatteita vain Segers Vaatteet pyykkiä välillä 40 ja 60 astetta, useimmat bakteerit kuolevat 72 astetta. Segers kevätvaatteita voidaan pestä 85 astetta. High ¬∞ C varmistaa, että kaikki kankaat vaate voidaan pestä toistuvasti Segers kokoelmissa yhdistää klassisia tyylejä uusimmat trendit.

  Meidän on tunnettava, että luotamme ihmisiin, jotka huolehtivat meistä riippumatta siitä, menemmekö synnytysklinikalle, hammaslääkärille, vanhustenkotiin, fysioterapeutille tai erikoisterveydenhuollon laitokselle.

  Kun yrityksellä on oma tuotanto Segersissä, varastointi ja logistiikka Ukrainassa sekä joustava tuotanto, yhtiöllä on täysi määräysvalta koko tuotannossaan pienimmästä ompeleista valmiiseen tuotteeseen. Yritysten yhteiskuntavastuu (Corporate Social Responsibility) sisältyy lakien ja sopimusten vaatimusten lisäksi luonnollisena ja osana liiketoimintaa - taloudellista, ympäristöllistä ja sosiaalista vastuuta. Segersin tavoitteena on keventää ympäristökuormitusta ja pyrkiä saavuttamaan tämä tavoite pitkällä aikavälillä esimerkiksi valitsemalla segersin ympäristöstandardeihin perustuvat toimittajat ja kumppanit. Segers-jälleenmyyjien on noudatettava niiden maiden voimassa olevaa kansallista lainsäädäntöä, joissa toimintaa harjoitetaan. Jos käytännesäännöissä rikotaan kansallista lainsäädäntöä, laki on etusijalla. Niissä maissa, joissa yhdistymisvapaus on rajallinen tai kehitteillä, toimittaja auttaa työntekijöitä täyttämään johdon keskustelemaan palkka- ja työoloista ilman kielteisiä seurauksia. uhrit tunnustavat työntekijöiden oikeuden neuvotella.

  keittiöiden, ravintoloiden, hotellien ja terveydenhuollon työvaatteet.

  SEGERS ei hyväksy pakkotyötä, tahatonta tai palkatonta työtä missään muodossa. Maailmassa, jossa vääryydet ovat valtavia ja monet tekstiilialan yritykset ovat sokeita, valitsemme Segersin avaamaan silmänsä nähdäksemme ongelmat. Ja ratkaista ne. Useammin kuulemme uutisia siitä, miten yritykset Segers Vaatteet valmistajat, jotka rikkovat ihmisoikeuksia tai muuten toimivat epäeettisesti. Segersissä haluamme vaihteeksi mennä. Niillä ei ole väliä, jos olet ostaja tai kuluttaja. Sinulla on oikeus tietää, missä ja millä tavoin vaatteemme on valmistettu. Yritysten yhteiskuntavastuu on luonnollinen osa liiketoimintaamme - kyse on ajattelusta, sosiaalisen vastuun tunteesta. 90 PROCENT meidän valikoima työvaatteita valmistamme tehtaissamme oman henkilöstön kanssa. Näemme SEGERSin käytännesääntöjen vähimmäistason toimittajillemme. Osta vaatteita Segersin keväältä ja kesältä 2017
  • segers jälleenmyyjä segers kokintakki segers esiliinat segers pikeepaita kokki takit hoitoala työvaatteet
  Segers työvaatteet Segers

Segers

Tuotteet 1-25 / 196

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5