• Projob

  Projob

  ProJob käyttää vaatteissaan todistetusti hyvin kestäviä materiaaleja ja liittää saumat huolellisesti yhteen. Vaikka vaatteet ovat tyylikkäitä on yksityiskohdilla aina joku käytännön merkitys, esimerkiksi ovat töissä usein kuluvat alueet vahvistettu.

   

   

   

   

   

  Halvat Projob vaatteet Projob jälleenmyyjältä

  Älykäs ja joustava kantojärjestelmä, kuten Projobin työvaatteet, tekee työstä turvallisempaa, tehokkaampaa ja hauskempaa. Työvaatteiden on kestettävä monia kantoja. Käytämme vaatteissamme vahvoja, hyvin todistettuja materiaaleja ja kutsumme niitä huolellisesti savoissa. Vaatetemme yksityiskohdat ovat tyylikkäitä - mutta niillä on aina tehtävä.

  PROJOBS, HOUSUT JA TAKKI JÄLLEENMYYJÄLTÄ

  Projob ilmoitus on alusta lähtien ollut visio antaa Projob ilmoituksia, jotka antavat ammattilaisille parhaan mahdollisen ympäristön voi työskennellä turvallisesti ja säästää kehon. Tarpeettomat vammat, sairaudet tai kuluminen eivät ole vain tarpeettomia, vaan myös kallis tarina työnantajalle. Nyt Projob ottaa askeleen ja lanseeraa kokoelman palonestoaineita vaatteita. Tästä esitteestä löydät vaatteita materiaaleista, jotka on kehitetty ja erityisesti suunniteltu täyttämään erittäin korkeat palonestoainevaatimukset. Kun kehitetään näitä vaatteita, niin paljon vaivaa kuin ennen on otettu saada sovi, joka on mukava kehon ja samalla tarjoaa hyvän liikkumisvapauden päivittäisessä työssä. Palonestoaineemme täyttävät korkeat vaatimukset ja ne on sertifioitu muun muassa standardin EN ISO 11612, EN 1149-5, EN 13034, EN 61482, EN 471 ja EN 14116 mukaisesti. On selvää, Että Projob tekee kaikkensa edistääkseen kestävää kehitystä. Uusi palonestoaineemme tarkoittaa, että meidän ei enää tarvitse käyttää palonestoaineita, jotka ovat muuten melko yleisiä ammattivaatteiden osalta. Sen sijaan käytämme luontaista palonestoainetta, jota ei voi pestä eikä käyttää pois ja siten päätyä pohjaveteen tai luontoon. On tärkeää pitää mielessä, että palonestoaineita käytetään estämään liekkien leviäminen, ei pitämään kaikki lämpö pois vaatteen pitkään. Toisaalta, palonestoaine vaate kestää lämpöä jonkin aikaa, ja yhdessä liekki pohja, tällä kertaa kaksinkertaistuu. Palonestovaatteita tulee aina käyttää suljettuina/ katkennettuina ja kansi heikkenee, kun sitä käytetään ei-palonestovaatteiden kanssa. Tarkista ennen käyttöä, ettei vaate ole vahingoittunut. Käyttäjän tulee myös osata päästä eroon vaatteesta nopeasti onnettomuuden sattuessa. Projob jälleenmyyjä hitsaajia käyttää hitsaus esiliina nahka suojata vaatteita hitsit. Märkä, likainen tai hikinen vaate antaa huonommeammat suojat ja siksi vaatteet on pestävä usein. Kun vaate altistuu liekille, se tuhoutuu ja se on vaihdettava parhaan suojan varmistamiseksi. Kaikki korjaukset on tehtävä materiaaleilla, jotka säilyttävät saman suojausluokan kuin itse vaate. Siirto ja kirjonta voivat vaikuttaa vaatteen suojaan. Siksi kuulla henkilön, joka merkitsee vaate niin, että etiketti ei tuhoa palonestoainetta. Eri ammattiryhmillä voi olla erilaiset työ- ja suojavaatteet.
  • Projob jälleenmyyjä
  • Projob housut
  • Projob takki
  • Projob huomiovaatteet
  • Projob liivit
  Projob online Projob

Projob

Tuotteet 1-25 / 206

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5