• Hotellit & ravintolat

  Hotellit & ravintolat

  Hotellit ja ravintolat vaativat työntekijöiltään hyvää työtulosta päivittäin. On siksi tärkeää, että vaatteet edesauttavat työprosessia. Tarjoamme fiksuja ja luotettavia kokoelmia koettelevia päiviä varten. Kokoelmasta löytyy jotakin kaikille, ja vaatteiden yhteinen nimittäjä ovat luotettavuus, mukavuus ja toimivuus.

   

   

   

   

   

  Kokintakit, tarjoilijantakit ja tarjoilijanpaidat keittiöön ja ravintolaan

  Hotellin ja ravintolan työolot voivat olla vaativia, joten vaatteiden on myös oltava kestäviä. Työntekijät vaihtavat usein vaatteensa ja vaatteet pestään yhä uudelleen korkeissa lämpötiloissa. Myymämme hotellin ja ravintolan vaatteet on ommeltu kestävin materiaalein ja sopivat hyvin haastavaan arkeen. Keittiövaatteistamme löydät useita vaatetyyppejä: kokintakkeja ja tarjoilutakkeja, paitoja, tarjoiluvaatteita, housuja, takkeja, lippikset ja esiliinat. Vaatteissa olevat harkitut yksityiskohdat helpottavat kovaa työtä: kaksipuoliset vaatteet, upeat napit, kyky liittää sideharso, naisten polvihousut, sisä-, sivukynä ja kenguru taskut, ja liikkeen kellot tai rakoja kiviä, paitoja ja esiliinat. Joissakin malleissa on joustava, joten ne sopivat useisiin kokoihin. Lisäksi osa luomupuuvillavaatteistamme on saatavilla. Kun henkilökunta arvostaa mukavia vaatteita, myymme käytännöllisiä vaatteita, jotka on suunniteltu istumaan hyvin.

  Jotta työntekijä voi tuntea olonsa hyväksi työssä, tarjoamme palvelualalle hotelli- ja keittiövaatteita, houkuttelevia leikkauksia eri värin toteutettuina, tyylejä ja kokoja, jotka sopivat sekä isoille että pienille kehomuodoille. Halusitpa korostaa klassista ulkonäköä työpaikallasi tai jos sinulla on salliva asenne ammattiroolin tyylikkäisiin tulkintoihin, toivomme voivamme vastata tarpeisiisi. Oikeiden vaatteiden tilaaminen on hyvä sijoitus. Tervetuloa ostamaan hotelli- ja ravintolavaatteita! Vaatteemme toimitetaan 1-12 päivää tilauksen tekemisen jälkeen.

  Astiat, keittiövaatteet, kokintakit, ravintolavaatteet, tarjoiluvaatteet ja hotellivaatteet ovat työvaatteiden nimiä hotellissa ja ravintolassa. Työvaatteet auttaa sinua löytämään laadukkaita hotelli- ja keittiövaatteita oikeaan hintaan.

Hotellit, ravintolat & keittiöt

Tuotteet 1-25 / 250

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5