• Tranemo Workwear

  Tranemo Workwear

  Tranemo Workwear on valmistanut laadukkaita tuotteita vuodesta 1934 ja valmistanut edistyksellisiä työvaatteita tästä lähtien. Tranemo Workwear tuottaa työvaatteita ja turvavaatteita joissa on asennetta ja persoonallisuudella.

   

   

   

   

   

  Halvat Tranemo Workwear-työvaatteet jälleenmyyjältä

  Tranemo Workwear Tranemo Workwear Tranemo on johtava eurooppalainen luonnostaan palonestotyövaatteiden toimittaja. Asiantuntevalla neuvonnalla ja innovatiivisilla tuotteilla työskentelemme vakavien liekehtivien onnettomuuksien kanssa.

  Tranemo PALOSUOJATUT

  Valikoimamme meripihkavaatteita on suuri ja sopii niille, jotka työskentelevät ympäristöissä, joissa on vaara altistua valokaarelle, metallintyöstöön, petrokemian teollisuudessa, sähkö- ja sähköteollisuudessa tai ATEX-luokitelluissa ympäristöissä. Meidän ampumatarvikkeet vaatteet ovat mukavakäyttää, varmistaa, että vaate on aina käytetty ja suojaa, kun onnettomuus on ohi. Tranemo Workwear käyttää vain luonnostaan korkealaatuisia palonestokuituja. Saat pysyvän palonestoaineen niin kauan kuin vaate toimitetaan.TRANEMO Markkinoilla on vain meripihkanvaat, joiden meripihkasuojaus on 100 %, mikä takaa käyttäjälle elinikäisen suojan. Palonestoaine toiminto sijaitsee sisällä molekyylin rakenne ja ei voi pestä tai kuluneet. Vaatteet, joissa on luontaiset harjakset, muuttuvat kevyiksi, mukaviksi ja kestäviksi ja kestävät. Muilla sulailla metalleilla ja seoksilla on erilaiset sulamispisteet, viskositeetti ja tuotantoprosessit, jotka haastavat suojavaatteet eri tavoin. Vaateeseen juuttunut sulanut metalli voi aiheuttaa palovammoja, joten vaate on suunniteltu minimoimaan tämä riski. Standardi he luopuvat vähimmäissuunnitteluvaatimus esim. suljettuja ja piilotettuja metallilisävarusteita. Monilla teollisuudenaloilla tämä suoja ei riitä, mutta oikean mallin avulla voimme estää nopean lämmön tunkeutumisen vaatteeseen. Kohdistetaan vähiten altistuvat pinnat vähentää riskiä sulan metallin juuttunut näytteeseen tai vaate. Jos työskentelet muiden metallien kuin raudan ja teräksen kanssa, ota meihin yhteyttä ja voimme auttaa sinua löytämään oikean ratkaisun yrityksellesi. Suojavaatetus, joka suojaa kuumuudelta ja soihdulta Tranemo Workwear.

Tranemo Workwear

Tuotteet 1-25 / 94

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4