• Grundens

  Grundens

  Grundens-sadevaatteet sopivat moneen työkuvaan. Sadevaatteet ovat nopeatempoisille ammattikäyttäjille täysin vesitiiviitä. Grundens-valikoima keskittyy pääasiassa neljään ammattikäyttäjän ryhmään: kalastus, teollisuus, rakentaminen, metsurit ja maanviljelijät.

   

   

   

   

   

  Grundens työvaatteet ovat vedenpitäviä eri ammatteihin ja ihmisille vauhdikkaassa liikkeessä. Grundens valikoima on suunnattu ammattikäyttäjille neljässä työalueelle esimerkiksi: kalastustukseen, teollisuusuustyöhön, rakennustyömaille ja käsityöläiset ja kaivostyöläiset käyttävät vaatteita.

  Grundens-sadevaatteet halvalla jälleenmyyjältä

  SADEVAATTEET KAIKILLA LAADULTA Kehityksemme jatkuu samalla, kun säilytämme nöyrästi edeltäjämme luomat perinteet ja tiedon. Meillä on perintö säilytettävänä, ja on tärkeää, että teemme sen aitouden kanssa. Perustuu historiaan, jonka mukaan olemme parhaan mahdollisen sateen tekeminen ammattikalastukseen, yritämme nyt Grundensin jälleenmyyjiä käyttämään tätä tietoa tehdäksemme laadullisia, toimivia ja kestäviä sade- ja suojavaatteita useille ammattiluokille. Puhumalla ja kuuntelemalla sinua, jotka käyttävät tuotteitamme, Grundens tietää, että teillä kaikilla on erilaiset tarpeet sekä toiminnan että materiaalin osalta. Tämän lähtökohtana Grundens pyrkii kehittämään, tuottamaan ja toimittamaan ratkaisuja, jotka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Jotta tavoitteemme menestyä ammattimaisissa sadevaatteissa, haluamme integroida yhteistyön kanssanne edelleen, jotta emme koskaan epäröi antaa meille palautetta, jos grundensin mielestäsi on parannettava tai mitä luulet Grundensin ei ole tarjouksessamme, se on yhteistyömme. mikä tekee meistä kaikista parempia ja liiketoimintamme kestävä.

  GRUNDENS SADEVAATTEITA

  Grundens on alusta lähtien ollut erikoistunut valmistamaan optimaalisia sadevaatteita. Meillä on yli 100 vuotta alalla paljon aineellista osaamista ja tuotantoa Grundensin vähittäiskauppiaille. Hitsatuilla sameillä voimme taata, että vaatteemme ovat 100 % vedenpitävät ja kestävät standardin EN 343 mukaisesti. Meidän korkea laatu on myös varmistaa, että jokainen ainutlaatuinen vaate on huolellisesti esillä ennen kuin se on pakattu ja toimitettu. Grundens on kehittänyt täysin vedenpitävät sadevaatteet ahkerille miehille ja naisille yli 100 vuoden ajan. Ensimmäiset vaatteemme on tehty ammattikalastajille, mutta tänään tarjoamme käyttäjäsopeutusvaatteita eri aloilla, kuten: Grundens kalastusvaatteet, rakentaminen ja tehdas, teollisuus ja palvelu sekä ulkona. Tavoitteena on olla maailman johtava sadevaatteita kaikille ammateille, jotka vaativat ehdotonta vedenpitävyyttä ja korkea kulutuskestävyys, olemme paitsi laajentaneet valikoimaamme, mutta myös tehnyt syvempi. Materiaali- ja tuoteominaisuuksien perusteella jokainen vaate määritellään joko raskaaksi, keskiraskaaksi tai kevyeksi.

  Grundensin AMMATTIMAINEN KALASTUS

  Kalastus ei ole kenenkään ammatti. Se on työtä aito kuuluminen ja suuri ammatillinen ylpeys niille, jotka ovat valmiita kestämään kovia olosuhteita ja väkivaltainen sää. Myrskytuulet ja raskas järvi, jossa on karjuva suolavesi, muodostavat työympäristön, joka vaatii poikkeuksellisia miehiä ja naisia. Sekä poikkeuksellisia vaatteita. Kestävät ja täysin vedenpitävät materiaalit, vartalon kestävät vahvikkeet ja yksityiskohdat takaavat optimaalisen suojan ja liikkumisvapauden hyvin märissä olosuhteissa. Nämä vaatteet on kehitetty Grundensin kalastusvaatteille, mutta ne toimivat hyvin myös muille ammattilaisille ja toiminnoille, jotka vaativat korkealaatuisia vankkoja ja täysin vedenpitäviä sadevaatteita. Rakennusalan työntekijät ovat epäilemättä kovempia kuin useimmat. Vaikka myrskyinen sää ukkonen yli työpaikalla, he jatkavat työtä, päättänyt pitää määräajan. Se on yksinkertaisesti niin kuin ne ovat. Siksi rakennusalan työntekijöiden on voitava luottaa työvaatteisiinsa. Kestävät ja täysin vedenpitävät materiaalit, vartaloon sovitetut vahvikkeet ja ammattikäyttöön liittyvät yksityiskohdat takaavat optimaalisen suojan ja liikkumisvapauden hyvin märissä olosuhteissa Grundens stockholm. Teollisuus ja palvelu on laaja luokka ammattivaatteet suunniteltu erityistarpeisiin öljy-, kaivos-ja elintarviketeollisuuden ja vastaavat teollisuudenalat, joilla lika, kemikaalit, alhaiset lämpötilat ja / tai märkäolosuhteet ovat yleisiä. Kestävät ja suojaavat materiaalit, vartalon sovitusvahvikkeet ja työkohtaiset yksityiskohdat takaavat optimaalisen suojan ja liikkumisvapauden. Ihmiset, jotka haluavat metsästää, kalastaa, patikoida tai muuten tutkia elementtejä tuntuu syvä yhteys luontoon. Erämaasta kotoisin oleva lukkokutsu, joka saa heidät viettämään paljon vapaa-aikaansa luonnossa säästä riippumatta. Sillä ei ole väliä, jos taivas yhtäkkiä avautuu ja vapauttaa väkivaltainen raekuuro. He jatkavat koskematon niiden toimintaa, turvallinen niiden vuorovaikutusta luonnon ja vaatteita he käyttävät. Kestävät ja täysin vedenpitävät materiaalit, vartalon sovitusvahvikkeet ja työkohtaiset yksityiskohdat takaavat optimaalisen suojan ja liikkumisvapauden hyvin märissä olosuhteissa.
  • Grundens kalastusvaatteet
  • Grundens jälleenmyyjä
  • Grundens sadetakit
  • Grundens sadevaatteet hinnat
  • Grundens suomi
  • Grundens sadehousut
  Grundens online Grundens

Grundens

Ei tuotteita – vielä!

Pyrimme lisäämään tuotteita tähän kategoriaan. Vaikka tuotteita ei ole vielä lisätty tänne, voimme silti tarjota niitä.
Voit selata etsimäsi valmistajan luetteloa ja ottaa meihin yhteyttäasian tiimoilta!